A vállalkozás 2009-ben alakult és azóta elégíti ki meglévő és leendő ügyfelei igényeit.

Az alábbi néhány pontban az üzletfilozófiánk:

az eddigi tapasztalatok azt mutatják az elgondolásunk helyes volt, mivel több kis- és közép vállalkozás eddig csak azért nem rendelkezett saját weboldallal vagy webáruházzal, mivel nem bírta megfizetni azokat, ráadásul ezek az oldalak tartalmazhatnak olyan egyedi fejlesztéseket amikre az Ő weboldaluknak vagy webáruházuknak igazából szüksége sincs;

másfelől a kis- és középvállalkozásoknak nincs (vagy legalábbis nehezen előteremthető) egy összegben kifizethető 400,000 - 800,000 forintjuk egy működő webáruházra vagy weboldalra. Inkább van lehetőségük egy havi rendszeres előre kiszámítható jól tervezhető és jóval alacsonyabb összegű kiadásra;

az online kereskedelmi vásárlási és internetezési szokások megfigyelésésvel megállapítható, hogy a netezők és vásárlók többségének többet ér egy jól felépített és jól átekinthető oldal, mint egy túldizájnolt, "csili-vili" oldal (azoktól egyenesen írtózik a netezők többsége);

mindezen szolgáltatásokat egy helyről, egy kézből kívánják elérni.

Ezeket a szokásokat és a kis- és középvállalkozások igényeit figyelembe véve került kialakításra egy meglehetősen olcsó (de sok tekintetben a profibb webáruházakat megszégyenító tudású) webáruház rendszer, és egy már kész és meglévő de jól kezelhető profi weboldalrendszer. Ezeket egy jó kis tárhelyszolgáltatással összegyúrtuk és már kész is vagyunk.

Egy havi díj, egy összegben egy helyre cserében minden egy helyről: tárhely, domain név, weboldal vagy webáruház rendszer.

Mi az Ügyfelekkel úgy működünk együtt mint egy jól összeszokott csapat: mi azon dolgozunk, hogy az Ügyfeleink sikeresek legyenek, Ők pedig rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látnak el minket a webáruházrendszer vagy a weboldalrendszer használata közben amelyeket a rendszerek tökéletesítésére és kényelmesebbé, felhasználóbarátabbá csiszolására fordítunk.

Csatlakozzon Ön is ehhez a remek kis csapathoz, ismerjük meg egymást, egymás álmait, igényeit, hogy mihamarabb fellendíthessük együtt az Ön üzletét!

Mi egy kézből nyújtjuk mindazon szolgáltatásokat, amelyek egy cég vagy akár magánszemély internetes megjelenéséhez szükségesek.

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

Céginformációk:

Dankó István Egyéni Vállalkozó

Székhely: 3600 Ózd, Bolyki Főút 51.

Adószám: 66171706-2-25

Közösségi Adószám: HU 66171706

Számlaszám: OTP Bank: 11734121-20049320-00000000

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66725/2013.

Statisztikai számjel: 66171706479123105

Telefon: +36-30-310-5786