Fiókom

Hírdetmény megtekintése

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Módosítás Hatályba lépés 2019. Május 1.-től

23rd Jun 2022

Új Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Módosítás

Hatályba lépés 2019. Május 1.-től

A következő tételek kerültek bele:

AZ ELŐFIZETŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

Amennyiben az Előfizető tárhelyet bérel, úgy a normál, a honlapon meghirdetett díjak napi maximum 5000 oldalletöltésig érvényesek. Napi 5000 oldalletöltést meghaladó forgalom esetén a tárhely biztosítása egyedi szerződés alapján történhet.

Az Előfizető köteles a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosítókat titokban tartani, a jogosulatlan használatból eredő károkért az Előfizető felel, különös tekintettel a hiányos biztonságú számítástechnikai rendszerekből megszerzett felhasználói jelszavakra.

Az Előfizető köteltes a Szolgáltató által biztosított, előre telepített tartalomkezelő (CMS) és ügyfélnyilvántartó rendszer forráskódját titokban tartani, és tudomásul veszi, hogy az a Szolgáltató vagy a Szolgáltatóval a tartalomkezelésre szerződött partner tulajdonjogát képezi. A jogosulatlan használatból eredő károkért (licence-sértés) az Előfizető felel.

Az Előfizető köteles a Szolgáltató tárhelyére telepített tartalomkezelő rendszereken az adott tartalomkezelő rendszer ajánlásainak megfelelő gyakorisággal a biztonsági frissítéseket elvégezni azért, hogy a telepített kód biztonsági kockázatot ne jelentsen az Előfizető saját tárhelyére, illetve a szerver egésézére nézve. Amennyiben a Szolgáltató frissítésre vonatkozó e-mailben elküldött felszólítását követően 3 munkanapon belül a frissítés nem történik meg, úgy a Szolgáltató jogosult a tárhelyszolgáltatást korlátozni és/vagy felmondani. Emellett biztonsági incidens (például az Előfizető tárhelyén keresztül történő hacker támadás) esetén a Szolgáltató jogosult az Előfizető és a szerver adatainak védelmében a tárhelyszolgáltatás azonnali korlátozására.

Az Előfizető köteles az igénybevett szolgáltatásokért az árlistában megadott díjat megfizetni. Az előfizető elfogadja, hogy fizetési késedelem esetén a Szolgáltató jogosult a szolgáltatások korlátozására, a jegybanki alapkamat kétszerese mértékű késedelmi kamat felszámítására és az Előfizető adatainak átadására egy, a Szolgáltatóval kapcsolatban álló adósságbehajtó társaságnak. Nem fizetési határidőre történő teljesítés esetén a kintlévőség-kezelés költsége az Előfizetőt terheli. 

Abban az esetben, ha az Előfizető legalább egy alkalommal 30 napot meghaladó számlatartozást halmozott fel, illetve, ha a Szolgáltató anyagilag kockázatosnak ítéli meg az Előfizetőt a felhalmozott számlatartozás, és/vagy a késedelmes számlafizetés miatt, a Szolgáltató elállhat az előfizetési ciklus meghosszabbításától. 

A Szolgáltató - 30 napot meghaladó számlatartozás esetén - jogosult korlátozni az ugyanazon Előfizető nevén lévő egyéb szolgáltatásokat. 

A Szolgáltató az előfizetői szerződés felmondását követően, vagy a 30 napot meghaladó számlatartozás esetén, nem köteles szerverein tárolni az Előfizető tulajdonában lévő adatállományokat. 

Az Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli a számlatartozás miatti szolgáltatás-felfüggesztésből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett kárért. 

Az Előfizető köteles a Szolgáltató által nyilvántartott adataiban történő változást 15 napon belül a Szolgáltatónak bejelenteni.

 

Vissza


Céginformációk

Dankó István E.V.
Szerver hoszting, bérlés, egy kézből.
Tel: +36-30-310-5786

OTP Bank: 11734121-20049320-00000000
Adószám:66171706-2-25
Nyilvántartási szám:32354499
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66725/2013.

Segithetünk? Support 24 / 7

mhoszt.hu Minden jog fenntartva! Az áraink az ÁFÁ-t NEM tartalmazzák!